ISTINITA PRIČA O NAJBRUTALNIJEM SERIJSKOM UBICI JUGOSLAVIJE: Trifunović je SILOVAO ŽENE, dok je recitovao poeziju
Ilustracija, Foto: Profimedia, Džek Trbosek

JEZIVO

ISTINITA PRIČA O NAJBRUTALNIJEM SERIJSKOM UBICI JUGOSLAVIJE: Trifunović je SILOVAO ŽENE, dok je recitovao poeziju

Najbrutalniji serijski ubica Jugoslavije - Miodrag Stolet Trifunović

Objavljeno:

Kada se pomene pojam "serijski ubica", većina ljudi prvo pomisli na Džeka Trboseka iz Velike Britanije ili Teda Bandija iz Amerike. Međutim, malo ko zna da je i Jugoslavija imala svog Džeka Trboseka, a to je bio Miodrag Stole Trifunović. Trifunović je bio poznat po svojoj brutalnosti, a prema svedočenjima, njegov broj žrtava se kretao između 14 i 60 osoba. On je bio poznat po tome što je svoje žrtve kasapio na komade, silovao ih i čak recitovao poeziju, ostavljajući za sobom užasavajuće prizore. Djetinjstvo i Počeci Kriminalne Karijere Miodrag Trifunović je rođen u Nišu u veoma problematičnoj porodici. Njegov otac, koji je bio alkoholičar, je terao svoju suprugu da peva dok je on opšteo s prostitutkama, a sve to je ostavilo dubok trag na mladog Miodraga. Njegova mržnja prema ženama, naročito prostitutkama, javila se već u detinjstvu. Nakon razvoda roditelja, Miodrag se sa majkom preselio u Beograd gde je počeo da ostvaruje svoje mračne fantazije. Prvi zločin je počinio u Merošini, nedaleko od Niša, silujući devojčicu od samo 12 godina.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Benoit aetb / Panthermedia / Profimedia

Metode i Fantazije Trifunović je terorisao Beogradom koristeći ukradenu garderobu i periku od poznatog srpskog glumca Milivoja Mavida Popovića. Njegov zločinački opus obuhvatao je napade na prostitutke i ljubavne parove, a često bi pre nego što bi počinio zločin, recitovao poeziju, posebno dela Balzaka. Ovaj bizaran ritual bio je samo jedan od mnogih elemenata koji su činili Trifunovića jedinstvenim i strašnim ubicom. Hapšenje i Kraj Nakon niza zločina, Trifunović je konačno uhapšen zbog podmetanja požara u kafani "Zlatno burence", a tragovi pronađeni na mestu zločina doveli su do njegovog hapšenja. U zatvoru, Trifunović je izvršio samoubistvo, stavljajući tačku na svoj krvavi pohod. Miodrag Stolet Trifunović, poznat kao najbrutalniji serijski ubica Jugoslavije, ostaje upamćen po svojoj strašnoj kriminalnoj karijeri, ostavljajući iza sebe mračnu senku u istoriji regiona.

BONUS VIDEO:

01:44

DEČAK KOJI JE UBIO JAGANJCE BIO JE U OVOJ VRSTI PSIHOZE! Psiholog tvrdi da je priča čoveka koji mu je ustupio kuću je sumnjiva!

(Espreso / Republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.